Thursday, 7 February 2013

Kerja Kayu KHB

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
Assalamualaikum warahmatullah :)

Aku nak buat projek kayu yang serupa macam ni .. Jeng jeng jeng .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
......
Hee, comel kan, comel kan? Terima kasih kepada kemahiran.wordpress.com . Setelah bertahun tahun dan berdekad-dekad lamanya aku mencari gambar contoh yang boleh dibuat inspirasi. Dalam mendesign-design kayu ke, seni ke memang otak aku terus jadi tepu dan kaku -.- Tak boleh bela

Apapun, aku tengok gambar tu macam simple je kan? Warna putih, cute sangat sangat sangat ! Ada butang, bunga dan butterfly. Tujuan, tempat letak kunci. Haha :D *act tak lawak pun*

Besides, sesuai dengan tema blog aku

3 comments:

miss nino . said...

dulu akak buak kerja kayu jugak . bukan senang tapi best ^^

Sophia Hanyz.. said...

huhu..Mcm best je bunyinya..

♥ Anis said...

@miss nino . betul betul

@Sophia Hanyz.. best lah jugak, tak kan tk buat jugak?