Saturday, 16 February 2013

Tutorial Doodle Baju Berpattern (Paint Tool Sai)

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Hi ^____^ 
Aku nak share dengan semua terutamanya dengan orang yang obses dalam mendoodle nie.
Macam mana rupa doodle ada corak dgn menggunakan SAI ?
Aku tak tahu lah. Yang garisan tak smooth tu sebab apa. Maybe time aku transparentkan kot : |
Okey, act tutorial ni aku belajar dari Munirah Be Readers. Means aku retutor. Credit to Munirah 

STEP PERTAMA


STEP KEDUA


STEP KETIGA


STEP KEEMPAT


STEP KELIMA


STEP KEENAM


STEP KETUJUH


DAH SIAP PUN !



Bye ..

14 comments:

Farsya Izzati Widodo said...

saya ambil doodlenya boleh? :3

Dunia Wilma said...

Nice tutorial ^_^

♥ Anis said...

@Farsya Izzati Widodo Boleh yunk..ambillah ^____^

♥ Anis said...

@Dunia Wilma Thank you :)

D i n said...

nice tutorial hehe :D

♥ Anis said...

@D i n hehe tq ^____^

Busyra Bt Takiyudin said...

nice tuto.. pandai adik buat.. akak pown tak reti sngat nak buat tuto ni.. hehe

♥ Anis said...

@Busyra Bt Takiyudindok ahh saya pun tak pandai sangat buat tutor nieh . -..- hehe =)

munirah :) said...

pergh lawa dan mantop lagi dari tuto akak :3

Ƞurul Ƨyafiqah said...

Wuuu. Thanks bebanyak. Yang tuto Munirah tu tak berapa paham sangat, sebab ringkas. Hikhik. Nasib baik awak terangkan dgn lebih detail. Thanks again ! :D

Jom singgah blog saya :)
http://nurull-syafiyqa.blogspot.com/

♥ Anis said...

@munirah :) Ish mana ada.. tutor akak lagi mantap lah ^____^ sebab tu anis faham dgn sekali try je. Hehe

♥ Anis said...

@Ƞurul Ƨyafiqah Ouh welcome :) Tak lah, Kak Munirah lah sifu doodle anis. Hehe congrates ^____^

munirah :) said...

@Ƞurul Ƨyafiqah haha, kawan tanya matematik , saya terangkan pun tak paham. saya takleh jadi cikgu. sbnarnya dah pernah plan pon taknak wat tuto kt blog tp org request xD

♥ Anis said...

@munirah :) haha kalau bab maths saya pun tak boleh nak terangkan kat orang. berbelit-belit nanti :D Kikiki