Saturday, 2 February 2013

Segmen Suka Suka By Nurul Atiqah


بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Aku nak promotekan segmen Atiqah :) Sebab aku salah seorang sponsornya . Aku sponsor apa? 1x edit blogskin. Disebabkan aku suka bermain coding html *lah sangat . Aku boleh buat itu je lar . Copypaste from Atiqah's blog.


Assalamualaikum semua ! Okey , hari ini atiqah nak anjurkan segmen
buat kali kedua ! *yeahh , big clap ! :P

Segmen ini diberi nama " Segmen Suka-Suka By Nurul Atiqah " . 
Segmen ini hanya berlansung selama 3 hari sahaja . 

Okey , atiqah harap ramai yang sudi support dan join segmen atiqah ini .
Boleh tengok syarat-syarat dia dibawah ye . Rileks , syarat dia simple je ! :D

Syarat-syarat nya :-

1)  Wajib follow blog atiqah .

2)  Wajib follow para sponsor :

Wajib follow blog MOHD ZUHRI 
Wajib like fanpage MOHD ZUHRI 

Wajib follow blog NOR AISHAH 
Wajib like fanpage DE LAVENDA SHOP 

Wajib follow blog ANIS MD NOR 

Wajib follow blog NINAA ZAINI

3)  Buat satu entry yang bertajuk
" Segmen Suka-Suka By Nurul Atiqah "

4)   Copy banner dekat atas tu dan letak dalam entry korang +
backlink banner tersebut kepada entry segmen ni .

5)  Letak link korang dekat ruangan comment entry SAHAJA 
(entry lain tidak di terima) .

SIAP ! MUDAH KAN ? JOM TENGOK HADIAH-HADIAH NYA .

Hadiah-hadiahnya :-

Free Freebies header untuk 2 orang dari NURUL ATIQAH

Free ruang tapak iklan untuk 2 orang dari MOHD ZUHRI

Topup RM 5 untuk 2 orang dari NOR AISHAH

Edit Blogskin untuk 1 orang dari ANIS MD NOR 

Cara pemilihan pemenang :-

Cik Random.org *siapa musuh dengan dia ? Hewhew ^^

Entry yang akan datang :-

Senarai Peserta


- Gud luck ! -

Alhamdulillah, siap pun aku makeup blog aku jadi warna biru cari / soft blue. Comel tak, comel tak? HAHA

6 comments:

NuRuL AtiQAh said...

Terima kasih sudi join :)
Cantikkkk blog diaa :D jeles kita , hewhew .

Wajib baca sini --> http://girlbloggie.blogspot.com/2013/02/review-blog-ninaa-zaini.html

♥ Anis said...

@NuRuL AtiQAh Haha thank youu :D

Dah baca dahh :)

kekapas berceloteh said...

done follow #910

datang dari segmen sama. sudi lah follow back :)

http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/02/segmen-suka-suka-by-nurul-atiqah.html

♥ Anis said...

@kekapas berceloteh dah follow sana juga :)

terima kasihh !

NuRuL AtiQAh said...

Ada sponsor baru , boleh tengok balik di sini --> http://girlbloggie.blogspot.com/2013/02/segmen-suka-suka-by-nurul-atiqah.html

NuRuL AtiQAh said...

Ada lagi sponsor baru , jom klik sini --> http://girlbloggie.blogspot.com/2013/02/segmen-suka-suka-by-nurul-atiqah.html