Friday, 15 February 2013

Juvana The Movie Ohh Sem ! #2

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Assalamualaikum. Hi uolss *bajet Fatin Liyana* inilah episod sambungan entry semalam ke dua hari lepas. Otak makin lembap sejak belajar Science bab Reproduction. Haha . (Tutup muka dengan bantal busuk)

Juvana The Movie Ohh Sem !


Fokuskan kedua biji mata anda ke arah baris yang pertama tu. Jangan tengok baris kedua dan ketiga karang tak pasal-pasal kata aku menggedik. Hanya gurauan semata-mata T_________T Lepas je aku tengok ayat yang tak berapa aku nak faham tu, hati kecil aku menangis. Hati kecil aje ye tuan tuan puan puan. Then stop menangis (cewahh..macam tau-tau pulak hati kecil aku ni dah stop menangis ke tidak). 

Muka aku serta merta berubah macam ni (---_____---- '') sambil berkata " Toyol mana yang tulis ni, sepatah haram pun aku tak faham" .. *Aku start blur . Untuk pengetahuan semua, gelaran "BLUR" memang sesuai dipadankan dengan muka aku. Ramai kata muka aku sentiasa blur. Memang nak kena flying kick lah kan, selama ni aku senyum diorang nampak ada wajah keblur-an ke ?! Hih ! Sabo je laa.

Selang beberapa minit kemudian, aku mulai faham lah apa yang toyol tu nak sampaikan kat aku. Ooo .. paham paham. Maksud dia yang aku salah bagi info nama kat gambar bawah ni . Ok poine! Poine! :-)

Dari kiri atas: Daim, Botak, Ayam, Apek, Panjang (sebenarnya dia Kicap)
Dari tengah bawah: Kicap (ssebenarnya dia Panjang), sebelah dia Komeng (yg lain aku tak tahu Haha)

Kepada toyol : Aku rasa kau Naz Suju eh? Eh ye ke? Apapun, thanks a lot, toyol sebab bagitau. Aku pun mula-mula konfius mana panjang, mana kicap. Sekurang-kurangnya kurang sikit malu aku. bhahaha

P/S : Kalau bukan naz suju, jangan terasa eh aku gelarkan toyol. Chill lah :-) 

10 comments:

Maisofia Nasir said...

Saya pun dah tengok . Memang Awesome . Lan Todak lagi awesome . Lol .

Hanim Irsyad said...

hehe. da tgk cite ni. mmg best. tp jln cite slow. mihmih

♥ Anis said...

@Maisofia Nasir Haha Lan Todak lawook. Lol :P

♥ Anis said...

@Hanim Irsyad Ha'a kan =) mehmehmeh

Dunia Wilma said...

Ingatkan apa yang panjang2 nie...
Bila tengok gambar pelakon Juvana tu baru tahu...
Tersilap nama pulak ^_^

Aien Syahierah ♥ said...

Hahaha..Gate skolah diorng oshem kan.Heheh.Best best

♥ Anis said...

@Dunia Wilma Hehe nama diorang memang pelik-pelik sikit :P hehe

♥ Anis said...

@Aien Syahierah ♥ Haha ha'ah :D

naz zororo said...

kau panggil aku toyol :3 tsk tsk :/ hhaahaaa

♥ Anis said...

@naz zororo haha menggedik la kau. Siapa suruh tak letak link blog ! XD