Saturday, 23 February 2013

Segmen : Saya Suka Makan...

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Jom klik banner doraemon tu untuk join :)


Assalamualaikum dan salam sejahtera. Suka makan tak? Aku suka makan. Sekarang ni kerja aku asyik makan aje. Tu lah berat badan nak berkilo-kilo . Pipi pun macam pipi beruang comel. Apa makanan feveret aku? Sebenarnya banyak makanan yang aku suka. Tapi yang sering aku order kalau makan kat luar, ialah Nasi Goreng Ayam. Correction, bukan Nasi Ayam, tapi Nasi Goreng Ayam. Sebab ... kejap. Tengok gambar ni dulu


credit kepada Google Images.

Sebab apa aku suka? Sebab ada ayam, sebab ada Sos, sebab ada Ayam campur Sos ! Ayam campur sos menjadi abstrak yang boleh membawa kepada obesiti (pedulikan. Ini ayat yang boleh menyewelkan orang) Emm dap nye, dapnye *krukk krukk bunyi perut . Ayam ni kalau aku lah, masak apa pun aku makan. Kalau yang nasi goreng tu jangan cerita lah, memang aku cekik je. Kikiki (>_<)

P/S : AKU SUKA DURIAN JUGAK !

Makan lah untuk hidup. jangan hidup untuk makan

TAG : BURGER DAN ROTI JOHN 
 

11 comments:

eymasu said...

bestnye segmen nie terliur air..hehe..yummy2..(^_^)

♥ Anis said...

@eymasu hehe tulah. Saya pun terliur ^___^

Nasuha said...

Terima kasih sebab sudi join segmen saya. Penyertaan anda amatlah d hargai. Link anda telah pun sy masukkan d dlm senarai peserta. :D

#JemahAwesome said...

Ponn ponn,Ayna jenguk sini!Jom singgah blog ayna jugak? ^^ http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-suka-makan.html

Nor Aznida said...

selamat bersegmen & gud luck :)

♥ Anis said...

@Nasuha okeyy terima kasih :D

♥ Anis said...

@Nor Aznida thank you :D

Eira Aikawa said...

Dari segmen yg sama..
Eira follow sini..
http://eiraaikawa.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-suka-makan.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama .:)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-saya-suka-makan.html

Zana Hassan said...

dari segmen sama

http://zanahassan-zana.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-suka-makan.html

QasehnyaRania said...

suka juga nasi goreng ayam.tp dah lama tak makan :)

follow dari segmen yg sama :)


http://lobaksusue.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-suka-makan.html