Friday, 8 February 2013

Edit Blog Yang Simple FREE Sempena Tahun Baru Cina !

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
Assalamualaikum warahmatullah :) dan salam sejahtera

** STICKY POST **

sekadar gambar hiasan :O

Hellow mellow cellow bello dello fello tellow

So hari nie saya nak buat promosi edit blog yang  simple tapi FREE of charge . Sempena tahun baru Cina yang akan datang, saya kan cuti sekolah, so InsyaAllah bolehlaa saya edit blog orang. Tapi terhad lah . Siapa yang saya ada hutang dia edit blog? Cepat bagitahu cepat ! . Nak langsaikan hutang tu .

HOW TO JOIN ?

- Letak link blog anda di dalam kotak komen di bawah . 
- Letak link blog anda di dalam kotak komen di bawah . 
- Letak link blog anda di dalam kotak komen di bawah . 
- Letak link blog anda di dalam kotak komen di bawah . 

Ada empat syarat tapi mempunyai maksud yang sama . Hehe. Nopelah,ada satu je caranya. Letak je link blog korang di kotak komen entry ni  .... SAHAJA. Tempat lain spt di cbox, di warung kopi, di kedai mamak dan di kedai buncit runcit tidak Sah . Ehh silap. Tidak Dilayan .

Saya memilih beberapa pemenang ikut suka hati berbentuk  saya . Bai, salam


25 comments:

kira akira said...

http://blogbudakkeci.blogspot.com/

butterfly said...

www.nurulazieyan.my

Nurul Anisah said...

Nak join :)

http://anisahnurulanis.blogspot.com/

Maisarah Azmi said...

cik adik comel..sy nak... boleh la ye..plezzz... n_n

Jesica정수연MeMiy said...
This comment has been removed by the author.
Jesica정수연MeMiy said...

Kalau menang lagi edit blog ni leh heheh http://mimisuperdomo.blogspot.com/

Farra Atiqah said...

:)
http://farra-izzaty.blogspot.com/

Chien si puteri said...

saya join , boleh?

http://chien-puterirahsia.blogspot.com

p/s: harap dapat edit blog hasil kerja kakak, tq...

Ismah Atikah said...

nak joinnnn!

http://diaryismah.blogspot.com/

Jesica정수연MeMiy said...

@Jesica정수연MeMiyhttp://happysweetdream.blogspot.com/

Mrs Mustache said...

http://chubbyreen.blogspot.com/

cik siti said...

http://sikelip-kelipbintanghatiku.blogspot.com/

AimitoSehah said...

awak ditag :
http://everybloghavetheirownstory.blogspot.com/2013/02/current-chapter-first-simple-giveaway.html

ibu ammar said...

http://baeutifulgirl1303.blogspot.com/....kalau sudi silalah yup adik. Thanks a lot.

Natasha Amiera said...

http://justwh4t3v3r.blogspot.com/

Farsya Izzati Widodo said...

http://farsyawidodo.blogspot.com/

Nur Adila said...
This comment has been removed by the author.
budak ketot said...

http://budakcutepinky.blogspot.com/
akak join ye . memang blog akak tengah ade mslah tue . header asyik hilang je walaupon dah byk kali betolkan . ==

miss nino . said...

http://luvelyhuzzy.blogspot.com

Nur Adila said...

http://teamdakwah.blogspot.com/

Nabilah Hana (Hannah) said...

http://theresnoplacelikechocolatefactory.blogspot.com/


nk join hrap menang teringin nk blog buruk kite kene edit ngan blogger hebakk

Farrah Arra said...

saya nak ! nak ! nak !

http://arrafarrah.blogspot.com/

Baby Zypers said...

http://acha-asha-official.blogspot.com/

sha purplegirl said...

shapurplegirl.blogspot.com

Nisa Single said...

Nak join :)

http://impian-nisa.blogspot.com/