Wednesday, 13 February 2013

Juvana The Movie Ohh Sem !

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم | Assalamualaikum


Tau tak cerita Juvana? Tak tahu memang awak noob lah. Haha :D gurau aje. Cerita ni memang famous dan kira TOP lah dulu. Saya pun suka tengok. Drama Juvana ni kira dah kira lama lah jugak kan ditayangkan dekat pawagam. 24 Januari 2013. Baru keluar dekat Astro First, so kiranya cerita ni awesome gitu.. Ehe. Daripada drama bersiri, menjadi satu filem penuh. Movie lah tu

Dari kiri atas: Daim, Botak, Ayam, Apek, Panjang
Dari tengah bawah: Kicap , sebelah dia Komeng (yg lain aku tak tahu Haha)

Satu kemusykilan yang aku dok terpikir sampai sekarang, watak utama dia Daim atau pun Botak? Confuse lah, Haha . Macam seimbang pulak karakter diorang
Oii Anis, tak masuk exam Sejarah pun soalan ni. 
Tak payah nak memeningkan kepala kau tuh .

Hmm, betul gak dialog atas tuh cakap. Luls, makin lama aku makin meraban. 

maaf atas penggunaan bahasa melayu yang salah. Haha

4 comments:

Nao Mei said...

Mesti best movie nie dear..nak tengok juga..drama dulu tak pernah miss...hihi

Dunia Wilma said...

Wilma tak tengok lagi filem nie ^_^

♥ Anis said...

@Nao Mei Same lah kitee ;) Kikii

♥ Anis said...

@Dunia Wilma Hehe nnti tengok lah taww :3