Monday, 18 February 2013

Nak Kenal Tak Siapa Cinta Hati Student Kecik?

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Assalamualaikum dan salam sejahtera . Hampeh tak blog aku? Hampeh kan, kan kan kan? Tak payah akap dah tawu dah T______T siapa nak tolong editkan? Hehe . Aku tengah mengalami sejenis penyakit yang menghilangkan segala skil aku dalam design blog. Cediih nya :'(

Back to our topic. nak kenal tak siapa cinta hati aku? Yup ! Aku sayang dia sangat sangat sangat sangat. Muah muah muah muah. Love you my baby. I love you so much ! Much much much . I hope you will be mine forever and ever. You handosome, cute and veri intelligent ! (gediknya aku, jangaan percaya ni perangai sebenar aku, PLEASE =_= '. Aku bukan jenis perempuan macam tu) *haha

Adakah gambar di bawah ni pakwe aku? Ohh bukan bukan =) Memang aku akan terkakang-kakang melalak sebab percaya bawah ni pakwe aku. Hensem sangat. Jangan tengok lama-lama. Runtuh iman kang. hehe gurau jelah ^_____^


So, siapa lah cinta hati kau wahai Student Kecik oooi? Okey, tentereng tentereng ! Jom scroll bawah together gether. Nak tau kan? Heee heee 


Dari kiri, Ray, Uteh dan Mebius atau Adik. Inilah kucing mmerangkap cinta hati saya. Comel kan diorang? Tapi saayang, Ray [yang kiri] dah mati masa umur dia baru dua bulan. Adik [yang kanan sekali] menjadi semakin montel dan menjadi gebu macam kucing parsi. Jantan tau.Yang Uteh tu pulak of course lah yang warna putih campur campur tu. Dia betina dan sangat pemalas nak cari bekas berak . And cita-cita aku..

AKU NAK JADI DOKTOR HAIWAN YANG DAPAT MEMBANTU / MERAWAT HAIWAN UNTUK JADI SIHAT !


   

11 comments:

Nour Adieb said...

emmm, encom la omputeh kat atas tu. alolo, napa Ray mati? sayang... comel suma :)

Miss Giller said...

dlm gmbr tu spe?...

ciksengeh :D said...

aloo comelnye tiga2 pakwe awk tu . geram jer tengok . pandei pulak tido pelok2 . hee :D

Anis Zainudin said...

alolo..comel nye..hehe.. :)

keyboard menaip said...

comeynya,, kita pun dh 2 ekor mati,, tinggal sorang,, nmanya galang sempena NAMa cerita aliya tv3,,ehehe,,

keyboard menaip said...

comeynya,, kita pun dh 2 ekor mati,, tinggal sorang,, nmanya galang sempena NAMa cerita aliya tv3,,ehehe,,

♥ Anis said...

@Nour Adieb Tulah. Dialah kucing paling nakal :'( Huhu

♥ Anis said...

@Miss Giller pakwe saya T____T haha tak delah. Unknown namanya. hehe

♥ Anis said...

@ciksengeh :D hee tuan dia ajar tidur camtu :D

♥ Anis said...

@Anis Zainudin macam tuan dia kan? hehe gurau je ^____^

♥ Anis said...

@keyboard menaip sedih sangat sangat sangat, kan. :'(