Saturday, 23 February 2013

Tempahan Edit Blog By Student Kecik

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 


TEMPAHAN DITUTUP


Assalamualaikum dan salam sejahtera, saya tergerak hati nak buat tempahan edit blog. Belum ada portfolio atau bahan contoh lagi. So jom kita tengok pakej-pakej yang saya sediakan . 

PAKEJ :

Pakej 1

Edit full template (header, banner, cursor, footer, tab menu)

Pakej 2

Edit template (footer, header, tab menu sahaja)

Pakej 3

Header dan footer sahaja
Pakej 4
 Edit full blogskin (header dan banner)
GANJARAN BUAT SIAPA YANG MENEMPAH

Setiap blog yang telah diedit oleh saya akan direview dan dipromote blog selama tiga hari. Contohnya saya masukkan banner blog anda dan letak di atas blog. Blockquote / Cursor / Yang lain itu perkara asas. So saya tidak mengambil kira harga.

Syarat Untuk Membuat Tempahan

  1. Anda mestilah seorang yang sabar, tidak cerewet, jujur dan menghargai kerja orang lain. Manusia memang tidak boleh berubah, tapi akhlak boleh :)
  2. Saya akan memulakan kerja mengubah suai template setelah anda membuat bayaran
  3. Tidak menerima edit template network lain seperti tumblr. Hanya blogspot sahaja.
  4. Sebarang kerosakan dan ketidakpuashatian disebabkan saya, boleh lah menegur. Jangan lah diam sahaja, ok :)
  5. Saya memang menggunakan quote 'Customer always right' tetapi janganlah boleh nak mengarah saya dan perlakukan saya sebagai hamba anda (gurau je)
  6. Maaf jika saya gagal memenuhi citarasa anda. Bayaran boleh ditolak T_____T
Design Header
  1. Nama / tajuk blog. Contoh (Student Kecik Punya Blog)
  2. Warna yang anda nak. Boleh cari di http://html-color-codes.info/
  3. Gambar anda sendiri / doodle / hiasan tambahan.
  4. Boleh juga beri gambar contoh.
Design Blog
  1. Sila nyatakan warna tema blog anda. Sila cari di html-color-codes.info dan berikan kepada saya.
  2. Saya hanya menggunakan template Simple, Template Denim dan Template Classic. Pilih salah satu yang anda mahu. (template classic ialah template blogskin) Harga murah daripada template simple dan denim.
  3. Tulisan di Footer Blog. Gambar atau hiasan.
Cara Pembayaran
  • Saya hanya menerima pembayaran melalui topup sahaja. Harap maklum saya masih bersekolah.
Harga Melalui Pakej
  1. PAKEJ 1 : RM 10
  2. PAKEJ 2 : RM 5-RM 10
  3. PAKEJ 3 : RM 3-RM 5
  4. PAKEJ 4 : RM 3-RM 5
  5. HEADER BLOG SAHAJA : RM 3
  6. TAB MENU SAHAJA : RM 3
  7. BANNER SAHAJA : RM 3
Sebarang Pertanyaan ?
  1. FACEBOOK
  2. FANPAGE
  3. TWITTER
  4. ASK.FM
  5. CBOX
  6. EMAIL (anismeow98@yahoo.com)
TEMPAHAN DIBUKA SEKARANG !!



 

33 comments:

girlz said...

klau nak header je brpa?

http://kisahhidupku1999.blogspot.com/

♥ Anis said...

@girlz RM 3 sahaja :)

Aina Zura said...

ceywah dah jadik business woman dah diaa haa.. kaya la lepaih ni. insyaallah :)

♥ Anis said...

@Aina Zura haha business woman :) insyaAllah .. cewah :D

ibu ammar said...

nak tempah header bleh?

♥ Anis said...

@ibu ammar Boleh :) Guna Email ye kak..

EIQA said...

KALAU NAK HEADE DENGAN FOOTER JE LEH TAK?PM NUMBER KAT FB AKAK...

Mimi afiqah said...

kalau nak tempah nak bayar macam mne?

♥ Anis said...

@Mimi afiqah topup saja :)

ara icah said...

warghh!!! crik topap free ke ni? kekeke XD kalau aq nk ko ajar a buat haeder mcam ko buat untuk aq brapa XD

balqisafendy said...

nak buat tempahan blog , pakej no.2 boleh?

♥ Anis said...

@ara icah huh boleh bela -.- Haha xD

♥ Anis said...

@balqisafendy Boleh :) Mesej di Fanpage saya ok ?

balqisafendy said...

okayh :)

Anis Shafika said...

Hey , boleh tak nak tempah header untuk blog , tapi berapa ye ?

anis Sk said...

@Anis Shafika rm3 . :)

Anis Shafika said...

@anis Sk Kcun , nak tempah header boleh ? :D

anis Sk said...

@Anis Shafika owh, ok boleh =) Contact kat Fanpage saya . Student Kecik

rara said...

salam.. adik akak nak tempah boleh?? kalau boleh adik msg akak 0193294023.. sebab akak jarang online.. kalau tak boleh tak apa. terima kasih..

rara said...

Salam.. akak nak wt tempahan boleh? kalau boleh tlg msg akak 0193294023. akak amalina. maaf akak jarang on9.

anis Sk said...

boleh kak, tp sekarang henset sy tgh repair, so nnti lepas repair saya mesej akak ye :) maaf kak .

Wanie Warniee said...

akak dah emel untuk tempahan

anis Sk said...

@Wanie Warniee okey done balas :)

FatSoundsAwesome said...

Hello, Sila baca email ya. Dah email dik. Contact sya lalui email atau sms ya.

anis Sk said...

@FatSoundsAwesome okey ^__^

esha reekay said...

@♥ Anis kalau nak tempah, duet tuu nak hantar macam mana ya?

anis Sk said...

@esha reekay tpup kak :)

Sarah Othman said...

hey nak pakej 4 boleh nak buat pembayaran cam ne

anis Sk said...

@Sarah Othman hye sorry ye tmpahan ditutup buat sntara waktu :/

Anonymous said...

Akak da email utk tnya cket ..bukak email ea:) tq^^

anis Sk said...

okey kak =)

Farah Arina said...

boleh tak buat tempahan kemaskan blogskin ? blog farah ni tiba-2 je tak betul .

http://arinalola.blogspot.com/

Amirah Nuraisyah said...

dear, seriously sy nak tempah..rep pm sy yea kt fb :'D