Friday, 22 June 2012

Buat nama Dalam Kurungan 'Fb'

Assalammualaikum :)
Mak cik ni request, acane nak buat nama dalam kurungan dekat facebook, yang macam ni haa
Yang dalam bulatan tu laa .. cara nye simple dan senang sangat lah sayang :) .
Mula-mula tekan yang atas belah kanan sekali kat Facebook korang .. pastu klik Account Setting .
Nanti die pergi macam kat gambar atas tu kan .. klik pulak Edit dekat Name korang tu .
Kan ade Alternate Name kan .. isi je nama ape yang korang nak dalam tu ye . Pastuu taip password dan tekan  Save Changes . Then you're done !
K bai :)

2 comments:

mumbling online said...

asyik salah je adudududududududhhh

♥ Anis said...

@mumbling online Atoyai .. asyik salah ke mak cik ? Try again :)