Sunday, 20 May 2012

1st GIVEAWAY by cik Misi Nadia


Join segmen lagi, kali ini berlainan sikit sebab kena beri 2 komen positif/negatif  mengenai kerjaya seorang nurse . Nak join hanya klik banner comel tu ye :)

2 komen positif kerjaya seorang nurse .

1] Sebagai seorang nurse, sifat lemah lembut, penyayang dan semestinya sifat sabar perlu sebati dalam diri . Nurse ni penting jugak tau nak bantu doktor . Kalau tak ada nurse, siapa nak layan pesakit kan :)Ye lah, pesakit ni macam-macam ragam.Ada yang elok, ada yang terover .. hehe .  Tapi kerja nurse bukannya layan pesakit je 24 jam . Tapi best jugak kalau Anis dapat jadi nurse . huhu . Tapikan, Kak Nadia ni memang sesuai jadi nurse, sebab comel ! >,<
2] Nurse, memang hebat lah, pesakit tekan je benda *ape ntah.lupe* laju datang sebab risau dengan keadaan pesakit . Nurse ni memang caringlah
Doodle untuk Misi Nadia, comel tak ? :D

http://2.bp.blogspot.com/-wE03WQhdJ-g/T7iIyyBvrcI/AAAAAAAABAo/YketSAZ8V80/s320/dudlemisi.png

Sayang nurse . Sebab dah jaga saya waktu pembedahan time kecik . Hihi
Ni riak muka nurse waktu tengah geram :| . Sape kate lukis doodle kat Photoshop susah ? Saya ! haha
Ketara gile buruk nye .. --'
Wasalam :D

2 comments:

cik MISI Nadia :) said...

cantekk :) tnx join dear:)

♥ Anis said...

thanks . :) tak cantik sangat lah ..hehe