Tuesday, 8 May 2012

Lagu Yang Melekat Dalam Kepala Otakku

Assalammualaikum .
Yeay ! Ada peluang nak menghupdate blog :D

Lagu ape laa yang melekat dalam kepalaku tu ? Siap guna gam gajah cap selipar jepun lagi xD !
Lagu ...... BE MINE by Tasha Manshahar ! ! !
Dalam satu malam je Anis dah boleh hafal lagu tu .. eheh
Tutup music kat atas tu, nak bubuh lagu ni jap .. ngengada .. HAHA !

Nah, warna pink lagi .. :)
Kalau nak stopkan music lama tu, korang zoom out, kecik lah blog aku kat setting kom tu, pastu stopkan
Stopkan warna biru ye, warna pink tu lagu nye ..
Eh, tak nampak ke ? Kat tepi tu lah :D


Hah, ada kan ... T_T

Aku tipu lah ........ hahah


Anis busy lah sekarang, exam & nak buat first skin ,, saje nak try
/Assalammualaikum\

No comments: