Saturday, 5 May 2012

Doodle Hajar (kawan saya)

Assalammualaikum .
Alhamdulillah, siap dah doodle yang bolehlah dikira comel, haha ntah hape2 ntah = ="
Jengjengjeng ! Ini doodle khas untuk korang
eh ? Suka hati lah..hehe
eh, ni bukan doodle hajar, doodle hajar kt bawah  tu


Mana kaki dia ? Ntah -,-
Malasnye Anis nak transparentkan ... HAHA !

Ni pulak doodle kawan Anis, Hajar :D die tempah header & nak gambar die yg betul jadi vector
Tapi, ni cuma try2 saja :) nah Hajar..okey tak ? : p
Jangan curik gambar ni ye .. kalau nak, cakap je


Tadaa ... saya buat kat SAI je .. PS tak de .. hehe

9 comments:

nis said...

comey.. ^^

♥ Anis said...

@nis Thank you ! :)

nis said...

anis, nak tanya boleh?

Tajuk lagu kt blog anis apa? Nis tercari-cari kt youtube.. X jumpe.. Best lagu tu.. ^^

Darwish said...

comey la anis ! nak jugak vectoror doodle...boleyh x ?

♥ Anis said...

@nis cari kat youtube "coming home skylar grey part 2" best kan :)

♥ Anis said...

@Darwish thx .boleh :) tapi seorg je lah dalam gambar tu :D maaf kalau lmbt sikit sbb busy bulan ni .. hehe

Darwish said...

Yeay2..memang darwish suka ambil gambar sorang2..xnak ramai2..anis search FB darwish

Fb : Darwish Monstar

Anis add darwish and kita bincang kat situ

nis said...

thanks! dah dapat.. ^^ Lagu tu mmg best.. ^^

Wawa Rosli said...

halu!!! tin2 tag anis taw lam Segmen: Aku Adalah Blogger...
join taw!!