Tuesday, 1 May 2012

Pusat Sains Negara

Assalammualaikum .
Thanks alien ... masukkan gambar kita kat pusat sains .. :)
Hah ! Itu lah alien, aduduvsalienpink .. hhoho

Nah, nak tempek sat muka-muka kanak-kanak ribena dalam blog ni ..
Dah lama dah pergi Pusat Sains ni..tak la lame sangat , masa bulan 1 kut ..  dulu ade post entry pergi Pusat Sains, tapi ke mana ntah.. :[
Face Of Alien & Adudu !


Lupekan muke berminyak + hitam ku tuh .. haha
Yang baju purple tuh lah alien..kueng3..


Owh, sebelah ku tu Venitha ... :)


Budak form 2 ketinggianku 145 cm .. hah..gelak-gelak..jadi ketot kang ..


Dalam setiap gambar, mesti ade orang tutup mata kan, pelik tapi benar .. HAHA 


Sorok-sorok pulak .... = =". Ni kat tempat banyak cermin yang boleh terhantuk jika lalai ! .. haha


Busuk gile bau tali tuh, eerrr..-,-


Shafina, Syiqin & me ... :) Sweet photo nih 


Sakai nye aku ...


Ni main bola terapung sebab ada angin,..


Comella alien ni.. hehe


Siti Khadijah..budak suka buat bising + melawak kat sebelah aku time belajar,.haha


Hah, tengok tuh..kawan aku pon tutup mata ~ Haha


Budak cun Nurul Ainaa..'penolong kelas yang garang'



Best Memories In My Life ... Love My Friends Forever :D
Tu je :) K lah.. Assalammualaikum ..
Nak makan lah..:DD

No comments: