Monday, 14 May 2012

Hasil Lukisan Saya di Paint Tool Sai

Assalammualaikum . ^^
Mempersembahkan .... haha ! kibut je ..
Anis sempat buat 2 doodles ... for girls, boys ? tunggu je .. :D Anis campurkan ton warna, ngengade
Photoshop ? Sedang diproses untuk membuat doodle ^..^ hoho . Nah , Anis tau lah buruk & korang cakap 'Sapo la nak amik doodle gini ha ? Nenek aku pon lukis lagi cantik'
Sob, sob .. sedih aku dengarnye, pilu bagai dihiris sembilu, k saya memang jiwang !
Biru
Pink

Girls~ kalau nak ambil, just copy image Url nye & please sangat komen sini ..  sesape yang tak pakar lagi dalam melukis doodle di Paint Tool Sai ni, tanye je .. insyaallah Anis buuat tutor *ayat macam dah pakar sangat -..- haha ! .. k bai
Assalammualaikum . Nak baca buku BM

3 comments:

ciksengeh :D said...

buat tuto ! hehe :D kita tak reti ..

rAIHan said...

cute..^^

♥ Anis said...

@ciksengeh :D insyaallah :D
@rAIHan terima kasih, biase2 je tu :)