Monday, 28 May 2012

Gimp pon boleh Lukis Doodle .

LOL, tak sangke aku boleh lukis doodle kat Gimp ..  cara die lebih kurang macam Photoshop kut .. so tak payah la korang susah-susah nak mendownload Photoshop lagi untuk melukis doodle comel-comel . Sebenarnye, ikut kreativiti sendiri kalau nak lukis doodle ni, dekat alas goreng pisang pon boleh lukis cantik-cantik .. muehehe .. ni hasilnye aku lukis kat Gimp .. penat woo ~ nampak je macam ni, tapi dah naik kebas tangan aku ni --' Puas aku godek-godek kat Gimp . Fuh~ . So sape-sape nak tahu ramuan rahsie acano nak lukis doodle dekat Gimp, kabor-kaborkanlah, malu bertanye sesat jalan masuk parit .. muahaha !

Nampak memanglah kecik, cube korang klik image tu, haa..besar kan . *tak de lah besar mane .. keh3 ..
Sorang tanye aku macamane nak lukis ni pon jadilah, sebab kang aku buat kang, tak de orang pulak nak follow, memanglah aku suke sharing ilmu pengetahuan *ceh .. haha . 

K lah babai :D

4 comments:

nis said...

ajarkan

♥ Anis said...

@nis betul ni ?

priya darshini said...

Ajarlah cam mana nak buat..

♥ Anis said...

@priya darshini okey nnti Ani buat tutor nye ye :) jgn x follow sudah :p