Wednesday, 30 May 2012

Yelah . Entry ni 'Untuk Dia'

Untuk dia, lagu yang dah menari-nari dalam hutak kepala aku ni --' [terbalek ke aku tulis tu ?]. Lagi2 dengan penyanyi dia, Sleeq n Najwa Latif ! .. Memang best lah lagu diorang ! .. #tapi kadang-kadang jeles dengan kak Najwa sebab dapat feat dengan Alyph, ngehngehngeh, tak de lah :p . 

Okey, nak tampal, gam kuat-kuat muke cute diorang ..


Sape kata tak cute Alyph memang nak kena cepuk !  -..- Dah-dah jangan nak tenung lelame muka diorang, diorang renung aku je  tu .(Hihi, muka perasan) .


Mata Alyph cute kan , besar n bulat .. o_o Hoho . :P







#Tapi sekarang ni muka Alyph dah tembam sikit . Haha .



Kak Najwa pon comel ! Suare die lagi comel ! :D
Wassalam . Nak pergi main bowling nanti .. kekek .

Peace Yo .. Sape nak dudel ni haa amek2 .. Anis bosan, so Anis lukis lah..

Image Source 100% by Google

11 comments:

Meera Ishak said...

sleeq ni, due2 adik beradik ke?

♥ Anis said...

@Meera Ishak tak lah, yg hensem tu syarif, yg cute tu alyph :).

nis said...

comey doodle. ambik ya? ^^ hihi

nis said...

anis, cube bukak Shout box anis. nis ade tulis sesuatu. ^^

♥ Anis said...

@nis amik je :D . hehe..nnti Anis buat tutor nye kay :)

Meera Ishak said...

@♥ Anis
HAHA! comel + handsome :D

♥ Anis said...

@Meera Ishak hihi~ :D

Mumbling online............. said...

anis aq nak syarif..!!!
ko jgn rampas..!!!

♥ Anis said...

wek..die dh kahwin dah pon :p..haha

Mumbling online............. said...

sukahatilah...dia n cem....

♥ Anis said...

@Mumbling online............. haha..yela2..: p