Friday, 25 May 2012

Awak buat Saya Jatuh .

Assalammualaikum . blogwalking, tengok blog orang, tengok biodata orang, about me atau tentang saya, atau my bioz laa kan, ada tulis 'taken by him', 'capital _', '__ full my heart', '__ he's mine', kiranya ramai lah yang dah bercouple walaupun umur baru 10, 11, 12 .. aku pon baru 14 tahun . #Dah, dah jangan kate aku jeles :p haha .

Awak buat saya jatuh ? Tak nak ! Saya tak nak jatuh ! Saya ada ibu bapa dan kawan-kawan untuk pimpin saya  dan saya takkan jatuh kat awak . Saya takut hati saya sakit . :'( perit *aku pernah rasa lah !

p/s :Usia time remaja memang macam-macam kena tempuhi

2 comments:

ciksengeh :D said...

akak yg dh 19 nie pon takdak sapa-sapa lagi dik .. lagi seronok ada family and kwn2 ..

♥ Anis said...

ciksengih :D : hmm..a'ah :) lg best ! :D