Saturday, 26 May 2012

Doodle Yang Paling Cun Yang Aku Pernah Buat

Assalammualaikum dan selamat sejahtera :)
Nak tengok doodle yang aku buat paling cun , paling terbaik dari ladang lombong belakang ....
Tenterenn .... bunyi drum ! dedededededeede
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V
siap ade nama aku lagi .. eheheh :p .. nak buat tak ? nanti aku ajar . sonang jo .. tak susah pon :D
Sape nak, bagi yang name die anis je lah .. tu pun kalau muke seposen ! .. haha 
Nah transparent .



K bai .

4 comments:

nis said...

comelnye.. bwatkn boleh? XD hihi

♥ Anis said...

haha..buat kan mcm mane tu ? :/D

nis said...

bwatkan doodle yg mcm first tu.. yg siap ada nama Anis lagi.. yg doodle Cun tu.XD Boleh?

♥ Anis said...

insyaallah..kalau rajin nnti anis buat eh..hehe