Sunday, 27 May 2012

Pemenang Free Header by Dudu Comel !!

Assalammualaikum :)
Dup dap, dup dap, dup dap ... okey, harini Anis nak umukan pemenang-pemenang segmen Anis ! Fokus-fukus pada nama korang ye .. hehe .. maaf, Anis guna Random.Org untuk pilih 5 orang pemenang . :)

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bile nak bagitau ni ?
|
|
|
|
|
|
|
V





Semua pemenang bukan Anis yang pilih, random.org yang pilih .. hehe .. apepun, tahniah kepada yang menang header . Siapa yang tidak menang, tidak mengapa, insyaallah Anis buat lagi .. hehe .Kepada yang menang,  sila bagi semua yang Anis mintak ni sebelum hari RABU . Email Anis tau dekat anismeow98@yahoo.com . Kalau tak, Anis pilih pemenang lain :)

Tulisan Warna Apa ?
Nak font ape ? Boleh cari di Dafont sahaja !! yang lain tidak boleh :) Jangan lupe kasi link font nye kat Anis supaya senang la Anis nak download nanti .. Jangan main sebut je font tu...carik dulu k ;)
Nak doodle/gambar tak ? Kalau nak, sila pilih sendiri di blog Abang Apit ataupun di mana-mana sahaja yang menyediakan doodle . Bagi image tu kepada Anis ye :)
Nak tulis apa contoh : Welcome To My Diary
Thats all :D .. k bai . tahniah-tahniah . 

13 comments:

Ahmoy Si Merah said...

Saya pemenang no 4 ^^ . terima kasih anjurkan free header ni ^^ .

ziela nak header yg doodle muslimah yg berwarna merah dan suasana merah . tulis nama " miss ziela "

Ahmoy Si Merah said...

ziela tag awak lagi :)

jom join ramai - ramai contest yang dibuat oleh Nurul Farain <3
Hadiah2nya sgt lumayan :) dah join jgn lupa tag nama Ahmoy Si Merah dalam post tu ya ^^ terima kasih :)

http://ahmoysimerah.blogspot.com/2012/05/contest-edit-photo-for-me-by-nurul.html

saya doakan kejayaan awak :)

rAIHan said...

wah..tak sangka boleh menang..mekaseh..jap ag hantar email ya..=)

♥ Anis said...

Ahmoy Si Merah:sama-sama, tahniah :) insyaallah Anis join nanti ..
rAIHan:hehe, okey dah dapat email nye :) font tu 'cherry' yg mane ye ? boleh bagi link kat Anis :)

۩PinkyLady687۩ said...

hehehe..xsangka akn menang..pemenang no 2..t sy emailkan k pe y di mntk..

♥ Anis said...

@۩PinkyLady687۩ okey :D tahniah.

Wawa Rosli said...

Salam...wahhhh!!! xsangka leh menang segmen nie...Alhamdulillah...suker3!!! thanks to Anis coz sudi pilih Tin2 sbgi pemenang...xsabar nk tgok header yang anis buatkan tuk Tin2!!!
Thanks Anis!!!!

♥ Anis said...

@Wawa Rosli welcome :) hntar email kt anis ye.

Wawa Rosli said...

@♥ Anis dah antar dah....complete!!!!hehehee

Ahmoy Si Merah said...

macam mane nk dpt header tu ? pemenang no 4

♥ Anis said...

@Ahmoy Si Merah email kepada saya & bagitau ape yg Anis mintak tu :)

Ahmoy Si Merah said...

saya nak awak yg reka khas utk saya ^^ . itu baru betul hadiah kan ? ^^ nanti dah siap bgtau saya yaa :)

ahmoy.nurnazila@yahoo.com

Anonymous said...

MUAHHHHHHH