Thursday, 31 May 2012

Yuhhuu ! So busy Maa ..


#Bermula dari sekarang, setiap entry aku nak bubuh gambar diorang, biar korang jemu tengok muka Alyph & tak suka dia, *biar aku sorang je suka ! haha ! tak de lah :p . Diam-diam suda . Berani, klik Spoiler kat bawah ni . :D . Korang bayangkan je Sleeq yang kasi korang benda bawah ni .






Hahaha, haiih, sekali-sekala, kan .. apa salah nye :p
Huhu, cuti pon aku busy ke ? Esok aku tuition & aku rase aku tak boleh update kot, kalau tak boleh, [rindu ke nak baca] haha ! Gelak sikit, perasannye aku ni .. Ohh, memang pon, tu lah jerawat segala jeragat timbul
(o_o7) * Ape aku cakap ni ? Pelik-pelik .. Eh, kalau aku ade hutang header kat korang [bukan kau] .. sorry sebab lama sikit ye .. aku sibuk sikit, harap bersabor ..


Tajuk lain pulak --'


Korea ? Errr~ .. aku rase ramai gadis-gadis, makcik-makcik, nenek-nenek yang minat kut, tapi lelaki pon ade =..= . Tapi apehal aku tak de perasaan tengok muka diorang yang korang kata 'cute' & 'handsome' bagai ? Hoho, lek-lek, letak la dulu batang penyapu tu, jangan belasah aku .. haha .. Ade ke patut, kawan aku kata 'Kesian, dongho dengan donghae pon tara kenal ka ?' . Oi, aku rase nama tu hampir-hampir same je .. kembar ke .. haha, aku tak nak kenal pon lah hai .. Aku nak kenal yang gambar kat atas tu je :D #buat muke gedik+perasan tahap gaban . >_< malu laa .. *kasi penampar sikit ! ..

Okeylah, tak boleh aku nak post panjang-panjang sebab aku rase tak de orang bace entry merapu meraban aku ni .. ._. k bai . Wassalam :)

4 comments:

ciksengeh :D said...

mak oi . terkejut je gambo tu ^^

♥ Anis said...

@ciksengeh :D haha.terkono ! :O

syafiqah said...

saya menang topup RM 5 dri awk , sorry , sye tkdpt email dri awk pon , sye dh inbox awk dekat fanpages awk

♥ Anis said...

@syafiqah okey, thanks :)