Tuesday, 6 November 2012

Cuti Yang Membosankans kans kans

Assalamualaikum, apa khabar? 
*Intro yang agak pendek dan bosans sans sans sangat sebab takde mood :P* Hmm, terasa nak lajukan je masa supaya Hari Jumaat tiba. Sebab, kelas aku buat jamuan kelas. Kira macam jamuan akhir tahun lah kan, jamuan perpisahan. Ye la, ada orang nak pindah ;p Huuu, tudung bawal hitam gue tak beli lagi.

So, aku nak cakap, cuti aku bosans sans sans sama lah rupa blog gua nih! Sabar anis, sabar. Grr, terasa menyampah tengok blog buruks ruks ruks lagi cabuks buks buks niii. Kenapa aku tukar ek blog aku ni? Dulu kan warna pink? HEHE, harap maklum, aku memang suka tukar-tukar design. Ala-ala Ultraman Mebius, Taro, Max dan sebagainya :P Cuma raksasa yang tak muncul-muncul. Huh, pengecut punya raksasa! Harap perut je kedepan. jangan layan ni aku cakap sensorang

Cuti, dah lah dua bulan. DUA BULAN. Hari-hari aku ulang perbuatan yang sama. Kerja yang sama. Bangun pagi, pukul 8.40 / 9.00. Lepas solat Subuh aku tidur :P Tu yang rezeki tak masuk tu. Berselubung dalam selimut je koje nye. Apo nak dikato lah kau anis T-T  takyah cakap pape kan senang

Haa, nasib baik ada baby-baby yang comel menjadi peneman dahku ketika di rumah. Aku jadi babysitter sepenuh masa. Siap overtime lagi. Kau hade? K lah takde mood nak tulis. Bye

5 comments:

Dunia Wilma said...

Bestnya jadi babysitter :-)

MarliaMarble said...

Ala,cuti kali ni buat perubahan sikit..pergi belajar memasak ke.menjahit ke..hehehe..=D

♥ Anis said...

@Dunia Wilma hehe, baby nya anak kucing 3 ekor :D

@MarliaMarble oopp2 saya ni tangan kayu lah. HEHE, memasak tu boleh lah sikit tp bab menjahit memang fail :D

C'Jai said...

penuhi 2 bulan ni belajar memasak....hehe

♥ Anis said...

@C'Jai saya selalu masak makanan ringan2 je kalau bosan lah. Senang digoreng, naget je :D