Thursday, 15 November 2012

Sudah Mula Terasa Kebosanan

Assalamualaikum, selamat malam, salam semua dan lagi, dan lagi g - g
Sebelum aku mulakan content tajuk di atas, sempat lagi kan, untuk aku mengucapkan Salam Maal Hijrah yang ke 1434 :) Tutup buku lama, buka buku baru. Isikan buku baru dengan perkara yang diredhai Allah. Insya-Allah. What the past is the past. #Ayat taram.

Cuti aku tahun ni tersangat lah bosan. Lepas tu, mood untuk berblogging pun hilang entah ke mana ._. Why? Heemm, aku ni cepat sangat terpengaruh dengan blog orang tau. Haa, tu yang anda patuts tahu tentang saya. Sekian, terima kasih. Wueek, wuekkk *merengek secara tiba-2. Sekarang ni, aku dah tak ada mood nak edit blog. Otak aku terasa kosong kalau aku nak design sesuatu. Otak aku rasa macam tak tau nak buat apa. Nak kata nyanyuk pasal blog, mungkin. Mungkin lah kan.. Kalau-2 ada doktor hensem nak rawat otak aku ni kira baguslah. Hisy, tengok cakap melalut.

Tadi, aku nak design blogskin sendiri, lepas tu, berhenti sekerat jalan, ada lembu-2 melintas jalan pergi sekolah. And then, stop edit. Ni haa, tadi nak design header untuk blogskin tuh, tetibe rasa nak buat lain. Ohh, apa sudah jadi dengan aku nii?! Bukan blog aje aku dah tak de mood, facebook dan twitter pun jadi mangsa sekali. 

Nampak kan cursor aku nii. Tengok, buruk gila kan. Lepas aku edit yang tu, aku bawak masuk blog, aku tengok, pffttt! Kenapa jadi huduh? Patah seribu terus aku ni. Heyy, macam orang bercinta pulak. K lah I nak belah. Tengok spongebob lagi sodapp!


4 comments:

ELFarahin said...

BOSAN? Meyh JOIN sini ^^

http://sujuelfarahin.blogspot.com/2012/11/1st-mega-giveaway-by-girl-on-slope.html

Nora Karim said...

kalau tak de idea tu... take a break... spongebob pun ok gak.. heheh

BALQIS HARYANI said...

Jom join GA qis :'D http://balqisharyani.blogspot.com/ Hadiah dress menanti kamu :'D

♥ Anis said...

Waah, banyak dapat jemputan ..
Haha, InysaAllah saya join ye :D

@Nora Karim Hihi, spongebob on je :)