Wednesday, 21 November 2012

Dua Model Untuk Dipromosikan

Assalamualaikum. Cey, cey, siapa lah aku nak promotekan model cun. Tapi malam ni #eh ye ker malam? Malam ni aku nak buktikan kepada semua yang aku ada kait-mengait dengan model cantik. HEHE, serius okay, tapi, tapi sebelum mula, Anis banyak blogwalking blog adik-adik yang baru ambil result UPSR, then, majoriti semuanya 5A, 4A. Wah! Bestnya diorang. Upsr anis 3A je taw, huuu, pecah rahsia yang tersimpan rapi .__.

Okay, here is it, the two beautiful models will show off. Hei, show off? Pape jelah!
Nampak! Cunskan model-model nye *tangan dibahu, mata keatas*
Itu aje yang gua nak update untuk hari ini. Bye, sayonara!

4 comments:

iezayusof said...

awww >,< comel sangat. ade bakat tu. nanti bljar cantikkan lagi doodle ni ye :D

♥ Anis said...

Terima kasih. HEHE, InsyaAllah. Ni pun cincai buncai je buat, badan senget :)

enna zackni said...

huyoo kasut dia yang biru tu...

♥ Anis said...

@enna zackni Keh3, high heel tuh xD