Saturday, 10 November 2012

Segmen: Follow Sampai Meletup

*klik banner tu kalau nak join jugak*
Bukti saya dah follow blog Siti Hajar dan Khairunnisa
Ni pulak printscreen jumlah followers saya 
Saya tag Syafinasparadise yang cute :3 Hikhik *gedik pula

-Jumlah bilangan folowers- Seperti yang ternyata di dalam gambar di atas, follower saya baru 462.
-Target Followers- 600 dan keatas. InsyaAllah!
-Pilih hadiah antara DRESS or LOMO- Semestinya kamera LOMO yang comel lagi molek :) 

Dah lama aku tak join segmen, so lepas exam akhir tahun ni, boleh lah aku menyibukkan diri sekali. Hehe, tunggu ek nanti aku blogwalking sampai mata aku jadi lebam. Wuu T^T

9 comments:

MarliaMarble said...

Selamat bersegmen..! =D

♥ Anis said...

@MarliaMarble terima kasih :D

SaRi asfariEna said...

dari segmen yang sama , jom follow saya pula - http://mine-licious.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-meletup.html

mungoo said...

follow dr segmen yg sama

miszfazierra said...

balas kunjungan, eh dah follow blog ni lah. hehe btw, salam kenal

♥ Anis said...

Hehe, salam kenal. Okey :)

Rafiq Naemah said...

tumpang lalu...^_^
http://rafiq-icelemontea.blogspot.com/

Yaya Hatsumi said...

Follow sini dari segmen yang sama :)

http://liyaabloggies.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-meletup.html

pelengkap rusuk kiri said...

done follow dari segmen yang sama, jemput singgah http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-meletup.html

:D