Monday, 26 November 2012

Gergous Giveaway By Nurul Ezatee

Assalamualaikum, setelah dua hari anis menghilangkan diri menyorok di tepi gantang, tiba-tiba menyergah dengan menyibukkan diri dengan Giveaway daripada Nurul Ezatee. Ini banner comel dia. Anis dah backlink kan dah, kalau nak join, sila klik banner tersebut. Sampai 200 penyertaan tau so ada banyak masa lagi untuk sesiapa nak join.
Apa yang anis nak komen tentang blog adik Nurul Ezatee, sejujurnya anis bukak-bukak blog tu nampak kawai sepenuhnya. Betul! Kawai seh..Pink dan biru cair mungkin, tapi nampak macam aqua sikit. Eh pandai lah edit. Kemas dan sodap mata eden menghadap :) *Eh lebih-2 ke ni?

Ok, sampai sini saja anis nak cakap pasal blog Nurul Ezatee, bye!

1 comment:

fiqah hamed said...

Assalammualaikum...Jom memeriahkan lagi GA ini..Akan tamat pada 30 Nov ini..Jom join cepat...Hadiah Awesome bakal dimenangi..Insyaallah kalau ada rezeki.. (":
http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/11/exclusive-giveaway-by-double-a.html