Monday, 26 November 2012

Pengumuman Pencarian Sponsor!

*Ini ialah sticky post sehingga 26 November 2012.* Sambung sampai lusa.
*Sila klik older post/ bahagian archieve untuk post terbaru* 
Assalamualaikum semua! Hah hari ni tak kira anis nak update post pencarian sponsor jugak. Sudah lah nak masa nak online limited .__. Ok kita straight to the point. Kalau ada sesiapa nak menjadi salah seorang sponsor untuk contest yang akan di jalankan tak lama lagi, contact anis di page Student Kecik. Tapi! Sesiapa yang nak sponsor tuh mestilah jujur dan ikhlas lagi amanah, ok? Jangan dok cakap aje, nanti kalau tak bagi dituntut di akhirat nanti tau! :)

Ohh, jadi sponsor ni mestilah banyak kelebihan dia. Apa, korang nak suruh follow blog dan like fanpage? Boleh.. sangat. Menaikkan trafik blog lagi tau you. Nak aku senaraikan karang banyak pula. Masa nak dekat habis ni aku online. Kihkihkih.

Nak sponsor topup boleh, nak sponsor barang boleh, janji benda yang HALAL :) Eeeyy, mestilah. 

Okeh-2, sesiapa yang berminat, just bagitau ini :-
  • Nama anda
  • Link blog anda
  • Hadiah yang hendak diberi ( tunjukkan gambar contoh sekali ye )
  • Syarat-syarat ( ex: follow blog & like fanpage )
Aku rasa sampai situ aje kut. Dah beku otak ni nak memikir kan. Bye!

3 comments:

Aimi Syahirah said...

Salam. Wow superb blog!=) Jom support i dalam contest ni! Hadiah hebat menanti anda! http://www.aimisyahirah.com/2012/11/contest-my-top-referral-by-blog.html

Cik Tyra Lee said...
This comment has been removed by a blog administrator.
♥ Anis said...

Insyaallah anis join ye :)