Tuesday, 18 December 2012

Berhenti Untuk Menjadi Orang Lain

Assalamualaikum, salam sejahtera :)
Before I start this entry, anis nak bagitau hari ni hari jadi mak kesayangan anis. Happy birthday, mom. Semoga panjang umur dan murah rezeki :) Tadi sambut dekat rumah aje. Nyanyi dan potong kek.
Okay berballik kepada topik pertama kita tu, anis tengah cuba ni, berhenti untuk menjadi orang lain. Contoh macam design blog. Anis nak try design sebuah blog yang comel *eh* ikut idea dan citarasa anis sendiri. Mungkin tema pink ni akan berubah. Mungkin, mungkin, mungkin :| Ahh, rasa nak tukar tema malam ni jugak. Seriusly, ok anis tukar malam ni. Haha! Nak freebieskan template denim nie lah. *sebab takut kod dia hilang lah XD* 

Lepas design blog, apa lagi yaa? Oh ya, anis nak majukan twitter kedua anis ni. FOLLOW ME HERE. Akaun pertama anis tu ada problem sikit. Anis akan dipancung kalau masih menggunakan twitter pertama tu :'( Tskk tskk. *ayat bikin suspens

Okay lah, got to go. Nak start mendesign blog. Huhu, blog macam sarkas. Bai

2 comments:

Dunia Wilma said...

Happy Birthday Mak Anis ^_^

♥ Anis said...

@Dunia Wilma Wuii laju je Wilma komen. Hehe, rajin betul. Thanks :D