Monday, 17 December 2012

Secondth Art Trade : With Balqisfz

Assalamualaikum. Haritu kak balqisfz nak ber art trade dengan anis. Oh yess! Dah lama pun anis tak bukak Software Paint Tool Sai. Tangan pun dah kaku aje. Doodle pun senget-senget.  So, ini dia doodle senget anis. Heheheh
http://4.bp.blogspot.com/-PewsfOxM9ug/UM7QDWaBXjI/AAAAAAAAGQA/3jazCemIRHQ/s1600/haa.png
Hampir sejam woo anis buat doodle ni. Tu pun tak delah cun mana. Just simple aje. Kenapa anis pilih warna merah yang garang tu eh? Entah lah ._. Tadi anis stalk blog kak aqis, ushar-ushar doodle. Anis tengok doodle dia macam lukisan orang buat tu. Susah anis nak explain. Tengok aje lah ye kat blog beliau. Nak ber art trade dengan anis jugak, tak? Bagi lah tau cepat-cepat, ok? Hehe, Peace yaw, bye
#UPDATE
Ni lah hadiah yang anis dapat daripada kak aqis. Tengok-tengok. Yang paling anis suka kat doodle kak aqis ni dia punya background. Creative, kan? Whee.. thanks kak aqis ^^ Anis nak simpan doodle ni.

10 comments:

munirah :) said...

wahh comelnya ! :D
suka tudung dia !!

Dunia Wilma said...

Cantik ^_^

♥ Anis said...

@Munirah Thank you Munirah!
Doodle awak lg cantik.

@Dunia Wilma Thanks, Wilma! ^^

balqisfz said...

anis! trimas dik:) suka3 sumanya. merah garang tanda akak garang tuh! muehehe. doods akak mcm org lukis?cmna tu yang?

♥ Anis said...

@balqisfz HEHE, doodle akak mcm artistic tu. Betul..anis tak tipu. :D

balqisfz said...

hehe. akak pon baru2 belajar melukis ni yangg. eh akak ade hadiah nak bagilah. tengok cbox eh :)

♥ Anis said...

@balqisfz Okay, done :) Thans kak gojess ^^

Hanis Madihah Mahat said...

Untuklah ppandau gune Blogskin!!:(

anis Sk said...

@Hanis awak. dulu saya pun blur dlm blogskin, tp kalau dh lama2 tuu inshaAllah dh boleh tau mana satu. =)

Hanis Madihah Mahat said...

@anis Thanks! Now I Have Blogskins! www.pink-photoscape.blogspot.com! :*