Friday, 14 December 2012

Segment : King Follow Back by Amercorner

Yuyuyu, today aku nak join satu segment by amer corner. Klik banner dekat bawah ni kalau nak join segment king ni sekali, ok. Ada hadiah tau, satu jongkong emas (ok lah aku kelentong korang) Nak tau hadiah dia apa pergi lah klik banner bawah ni ^^
Sebab saya perlu dinobatkan sebagai king follow back:
> Sebab apa? Sebab aku pasti akan blogwalking, follow dan terjah ke blog korunk! Kalau aku tak datang lagi tu, harap bersabar, ada masa aku tak online. Janji mesti ditepati. Bukan nya dicapati. Hehe.
#643
> Hey, blogger lain! Jom lah join segment macam aku ni. Selain dapat menambahkan bilangan followers korunk, InsyaAllah korunk bakal dapat ramai kawan blogger. Tapi jangan lupa blogwalking tu *nasihat untuk diri sendiri jugak ;p And paling best sekali, siapa yang dapat banyak follower, akan dnobatkan sebagai king follow back woo! Jom join, jom .

55 comments:

✖BossKucing✖ said...

done follow cnie.. :)
dtg dr segmen yg sma..

http://sikucingsengal.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

gudluck.. :3

Nurul Anisah said...

Done follow sini juga.Dari segmen yang sama,btw nice blog :)

http://anisahnurulanis.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Mohd Amirul said...

dari segmen sama... :D

http://myun-lifestory.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

selamat bersegmen yea.. ^_^

Peachy said...

Hi:D
Dah follow awak :D
http://peachyrism.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Princess Syazliyana said...

singgah dari segmen yg sama;) done follow you ^^

Dunia Wilma said...

Kunjungan balas dari Wilma...
Wilma pun dah lama follow sini ^_^

http://www.duniawilma.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

::azmina nordin:: said...

mina datang follow dari segmen yang sama http://azminanordin.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Nisaa Razie said...

Datang dari segmen yang sama, http://nisaaanisaa.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html . Btw, Done follow you :)

WaneyRedza said...

Dari segmen yang sama.. Done follow awak..

http://waneyredzastories.blogspot.com/2012/12/segmen-king-follow-back-by-amercorner.html

fatin alyaa said...

membalas kunjungan dari segmen sama..

http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html


dah lama Follow

Hamir Rahman said...

follower semasa join 643

terima kasih sudi join segment amer ni.

ingat follow balek tau orang yang follow kamu.
follow semua peserta segment ni kalau anda King Follow Back. :D

anyway senarai peserta sudah keluar. mari blogwalking dan follow
http://www.amercorner.com/2012/12/senarai-peserta-segment-king-follow-back.html


Good Luck . Terima kasih kerana sudi join dan support amer punya segment. Semoga allah swt membalas budi baik tuan blogger. :D

Kyle Saiful said...

Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

>>> http://aderakukeysah.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Anis Farhana said...

Hai , selamat petang . singgah dari segmen yang sama :)

http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Shah Irwandy said...

datang sini dari segmen yang sama..dan follow blog ni sekali :)

AmalinaLee said...

Salam tuan blog, saya dari segmen yang sama :) Cantik blog, dah lama follow sini.

Me here : http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Amalia Husna said...

Hey, dari segmen yang sama (: Done follow you
http://amaliaahusna.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Hanis Syazana said...

http://rightnot.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Follow sini :D

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Leeza here. Salam Perkenalan.... terjah dr segmen yg sama.

http://www.santaileeza.com/2012/12/egment-king-follow-back-by-amercorner.html

Done Follow

Nadhirah Noor Khan said...

http://nadhirahnoorkhan.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amer-corner.html

Follower ke-680. Mind follow me back? =)

Hunny Syarwani said...

follow awak, from the same segment :)

http://hunnyzafirah.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

cahaya said...

hye, dari segmen yg sama, btw.saya da follow awak :)

http://cahaykelip.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Nabihah Ahmad said...

from the same segmen^^ done follow you
http://nabihahj0urnal.blogspot.com/2012/12/king-follow-back-by-amercorner.html

::azmina nordin:: said...

salam,mina datang follow dari segmen yang sama http://azminanordin.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

cikopiko said...

salam perkenalan^^
dtg dari segmen yg sama..
done follow ur cute blog!

follow me back ea :)
http://nut9236.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html


hepy blogging...

Shida Saiyidah said...

http://k-saiyidah.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Sini follow pula :)

Azza Afdzal said...

datang dari segmen yg sama

follow sini :)

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

n a j i h a h z a k a r i a said...

salam...terjah dari segmen yang sama :)

http://nuratiqahnajihah.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

done follow awak #776 :)

Faqihah Husni said...

Assalamualaikum ^_^ Singgah sini.. Jom follow belog saye :) hehe

http://www.faqihahhusni.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amer-corner.html

Goodluck :D

aisyah humaira' said...

FOLLOW SINI :)
http://www.aisyahhumaira.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Cik Fie said...

done follow u . follow blog saya pulak ye . hehehe :)

http://www.cikfie.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

misz ain said...

datang sini dari segmen yang sama, dah lama follow blog biru ni :)

http://bella-sahidi.blogspot.com/2012/12/segmen-king-follow-back-by-amercorner.html

Adani Esa said...

Done following you :) Follow me back maybe??? Dari segment yang sama :) http://parisonmyway.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Amirah Azman said...

sudah follow sini..jemput follow saya pula..:)http://ga-contestdansegmen.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

✿Hadifah Sabri✿ said...

Dari segmen yang sama. Done Follow here! Follow me back :D

http://www.hadifahsabri.my/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Anis Amila said...

Assalamualaikum . datang dari segmen yg sama . Done follow you . Follow blog Anis jom ?

http://justpinkdiary.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Anith Amalina said...

salam ~
anith dri segment yg sama ~
done follow, follow anith balik k ;)
http://anith-amalina.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

azifah yazid said...

already follow here :)

http://www.geeazielove4eva.my/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Aiena™ said...

dri segmen sme. done follow here :D

http://shafinazaina.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Aiena™ said...

dri segmen sme. done follow here :D

http://shafinazaina.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

iehahfarihah said...

BW and follow sini

http://iehahfarihah.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

timm_bill said...

#807: dtg dr segmen yg sama..

http://timmbill91.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Farah Annur said...

datang dari segmen sama..done follow sini

http://farahannur.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Nur Hidayah said...

dari segmen sama, done follow. :D
follow me ~

http://gilapotato.blogspot.com/2012/12/assalamualaikum-jom-join-segment-king.html

✿•°˚°Aini Sha°˚°•✿ said...

Hye,
Aini dtg dr segmen yg sama.Dah FOLLOW cni tau :)

http://www.ainilittlesweet.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

sii gadis polkadot❤ said...

Assalamualaikum :D

Datang dari segmen yg sama. Done follow you. Dont forget to follow me back.

http://bebeh-ocha.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Engku Muzahadin said...

Singgah dan Follow sini dari segmen yang sama ;)

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

m0sHiE~ said...

datang follow dari segmen yang sama. jum follow balik :)
http://m0shie.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

m0sHiE~ said...

datang follow dari segmen yang sama. jum follow balik :)
http://m0shie.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

nazifa said...

kita same segment lah .. gudluck :)

singgah2 lah ye ..
http://nicetoblerone.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Syafa Syafiqah said...

DATANG DARI SEGMEN YANG SAMA AND DONE FOLLOW. KEEP ON BLOGGING XD.

http://pyqahfieka.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

aima afna said...

salam!
join jugak segmen ni.
dah follow blog ni jangan lupe support blog sy balik okay :)

http://aimamazlanafna.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

syakirah said...

Done follow you , Datang dari segment y same ^_^

http://mekiraie.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Yaya Hatsumi said...

Follow sini dri segmen yang sama :D Mind follow back?

http://liyaabloggies.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

HaseebahMustafa said...

assalamualaikum ! saya follow anda from segment yg sama . :D
http://hasieb-affa.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Pancing Warisan said...

Salam.singgah dan follow disini.Salam perkenalan :)