Thursday, 27 December 2012

Kisah Perjalanan Aku Berblogging

Assalamualaikum.
Kalau aku kenang² balik dari awal aku berblogging, lawak ouh
Sesaja aku nak share kat korang yang mungkin ada pengalaman camni gak :P

Memula, aku terpikat dengan satu blog yang dirahsiakan.
Warna purple blog dia, comel.
Lepas tu, aku ushar² pulak blog yang lain. Wah cute, molek² sungguh.

So, aku decide nak buat satu blog hanya sekadar menulis kisah seharian aku.
Kenapa aku bold kan satu? HEHE :P
Sebenarnya bukan satu.
Tapi tujuh -.-
Aku pun terkejut beruk tengok blog aku banyak tu -.-
Korang nak tengok? HEHE. Nah .
Jangan baca lah, ayat aku dulu skema giler -.-
Aku pon malu² nak bagi link buat tontonan umum.
Ayat semua tak boleh bla.
Penulis baca pon tergelak². HAHA

Sebab apa banyak sangat fasal bola?
Sebab time aku Form 1 aku dah addict sangat dengan bola ni.
Especially si Nazmi Faiz Mansor -,- yang ku gelar Abang Nami.

Tiba-tiba terasa Ya Allah kenapalah aku panggil die camtu T-T
Siap berabang-abang bagai. Eh? Huhu

Then, macam mana aku boleh 'pandai' dalam kod² Html tu?
Erk! Aku tak pandai sangat. Sikit² boleh laa.
Owh, aku pandai sikit² berdasarkan pengalaman aku.
Ha nampak tu tujuh blog aku edit. HAHA :'D

Tak ke banyak pengalaman :P
Banyak lagi yang aku nak kisahkan . Tapi sampai sini je lah eh.
Kalau ada masa aku sambung. Kut² berguna dekat New Bloggers ke. 

16 comments:

Ally Potter Poyo said...

Takpa awak ada geng, saya pun ada melambak blog xD

♥ Anis said...

@Ally Potter Poyo haha kita geng! sepp sikit XD

aini shahroni said...

hehehe..
comeylaaa tue..
saya dulu pun tulis blog sesaja..
tetapi tiba2 rasa tak berfaedah..
at the end, saya menulis untuk berkongsi sesuatu dgn semua org..dan memberi manfaat pada mereka..

(manfaat ke?) ntahlah..
masih belajar lagi..

from ::Arkitek Hati::

Busyra Bt Takiyudin said...

bnyaknya blog.. huhu

Cik Mun said...

mun dulu pon byk..tp dah delete dah sumer..

ain soofiyah said...

haha.. comelje dullu

Puteri Afiqah said...

saya pon sama jugak.. berblogging sbb tertarik dgn blog orang lain :)
ade 8 blog saya dah delete.. hihi..

♥ Anis said...

@aini shahroni Yup utk memberi manfaat kpd semua ^^ takpe, kalau msih study pun blh jugak. hehe

♥ Anis said...

@Busyra Bt Takiyudin Tu lah T-T

♥ Anis said...

@Cik Mun Anis dh tak boleh nak delete sebab itu acc lain, ni acc laen . HEHE :D

♥ Anis said...

@ain soofiyah haha, semua new bloggers camtu :D

♥ Anis said...

@Puteri Afiqah hihi amboii banyak nya :D

nuraini sukhor said...

Salam. Wahh nice entry! Jom lah join segment!!

http://cik-rainbow.blogspot.com/2012/12/segmen-back-to-school-by-aen-hwaii.html

♥ Anis said...

@nuraini sukhor terima kasih InsyaAllah saya join ye :)

nuramalina mohdazam said...

sama la kite.susah nk verify menatang ni!

♥ Anis said...

@nuramalina mohdazam Tulah T___T hehe