Monday, 3 December 2012

Pertama kali Dahku Buat Vector Untuk Blogger

Assalamualaikum. Hey, hai, hello :) Cewah senang hati nampak? Hehe, adalah sikit. Yaw, tak sia-sia aku habiskan masa sejam nak buat vector seorang blogger merangkap kawan aku, mengesot jiran aku.Nama blogger ni.. Err, siapa nama dia eh? Ohh baru ingat *kejam kan aku? Nama dia Sofia. Klik SINI cepat! Pergi blog dia. SINI.. SINI.. SINI!

Alhamdulillah! Akhirnya menjadi pun vector aku. Kih kih kih
Cacat eh? Tak de kuku, kan? Ok lah aku bukannya pro sangat nak buat vector ni jadi kukunya hilang dulu. Nanti lelama kalau aku rajin, aku buat lah kuku. Kalau rajin lah. Haha. Nak tau aku buat guna software apa? Jeng jeng jeng! Aku guna Paint!. Cewah tipu je. Guna Photoshop la. Guna Pencil Tools. Awak, kalau nak buat vector jugak search lah tutorial kat google ek. 

Nak jugak? HIHI, tempah kat I. Ok lah, daa!