Monday, 17 December 2012

Review Follower Ke-666


ASSALAMUALAIKUM & Hai people *cewah.
Eh dah dua hari aku tak update enry, en? Pergi bercuti dekat Paris. Jumpa pula Paris Hilton, singgah dekat rumah pineapple Spongebob. Makan Krabby Patty macam Patrick. Ok aku mengarut sambil boldkan perkataan yang bermula dengan huruf P. Meh aku straight, meh ._.

Nombor 666 aku rasa nombor yang agak cantik. Kalau terbalikkan jadi 999. Hello Police. Haha! Tiba-tiba idea datang nak update entry review follower blog dahku yang ke 666. Ada jugak yang sudi follow blog aku*terharu, lap hingus* :') Alhamdulillah, time kaceh tau ciapa yang cudi pollow blog cayee. Sejak bila aku pelat? -,- Ok lah, aku nak bagi tau ni siapa yang jadi follow aku ke-666.
Nampak tak? Tak nampak? Meh aku bagitahu siapa orangnya. Heheheheh *gelak kasi suspens sikit* Ni dia. http://www.heszziym4.blogspot.com/ Dia seorang lelaki, eh boy, eh pemuda, eh apa-apa jer lah. Pergi lah terjah blog beliau. More info : 

Name: Hesz Ziym.
Age: E-leven.
Religion: Islam.
Country: Malaysia
Fav. Colours: Blue, Aqua and soft purple
Fav. Flower: Daisy
Language: Malay and English

NOTICE: I am boy, not girl!! Bukannya salah pon lelaki suka purple right?? and saya tak suke Justin Bieber!!!! walaupun warna tema die warna purple.... eh!! skatey lah nak warna apew!! asalkan saya bahagia!!


p/s: Dik, akak kopipaste aje tau. Tolong tambah widget follower dik, nanti senang eden nak follow balik. HEHE. Daa~

4 comments:

Hazim Zamri said...

Hye!! thanks tau!! tapi, hazim tak tahu macam mana nak taruk widget follower sebab hazim pakai blogskin...

Dunia Wilma said...

Tahniah buat adik Hesz Ziym coz kena review oleh Ninies ^_^

Hazim Zamri said...

Thanks ye kak!! tengok ni!! http://heszziym4.blogspot.com/2012/12/terharu-something-new.html

♥ Anis said...

Okay, sama-sama ^^