Sunday, 2 December 2012

Freebies Skin Little Bear ! Lelong-lelong!

Aku malas nak print screen skin ni pasai aku guna paint Windows XP so begitu susah dan payahnya aku nak adjust itu dan ini. Minta maaf atas segala kesulitan atau error or something yang rosak. Memang aku malas nak buat pape hari ni T-T Just preview, and download IF YOU LIKE IT. Kalau tak suka, aku tak kisah langsung. Oh ya! Aku lelong kan skin tu sebab aku nak ubah template blog kepada Template Simple nanti. Twu lah skin tu tak cantik. Wewewe...chow!
#UPDATE!