Thursday, 20 December 2012

Pertama Kali Tunjukkan Gambar Flash Anis

Assalamualaikum. Anis ni baru je nak berjinak-jinak dengan Adobe Flash ni. Act, dah lama anis download, try pun dah banyak kali, cuma time nak upload je pening. Rupanya mudah aje :( Alhamdulillah, jumpa pun tempat nak upload nya. Ambik masa berhari-hari anis nak setting itu ini. Lepas tu jumpa-jumpa "Lah, macam ni je". Tapi kan, usaha tangga kejayaan! Hahah berhasil jugak.
Kejap lagi anis nak buat banner flash pulak. Kihkihkih. *Sebenarnya tak reti pun nak buat banner flash ni. Susah. Belajar-belajar pun tak dapat buat lagi. Act banyak tutorial dekat Youtube anis dah belajar. Tapi kebanyakannya orang putih lah yang buat. Anis ni bukan nya teror sangat bahasa omputih nih. Dapat tangkap sikit-sikit je. Hoi anis, ingat slogan ni " Practice Makes Perfect! " Hoi hati, thank you..pandai ko speaking London #err, aku cakap sorang-2 ni. Hehe
Blog yang telah banyak mengajar anis tentang adobe flash ni :
SILAMPUNEON & AYEEM AYAM
Kemain besar link. Hihi, itulah cikgu anis. Pergi belajar kat blog mereka :) Download adobe flash di blog Wan Hazel. Bye

6 comments:

ciksengeh :D said...

takpe .. biasalah .. baru belaja .. lama2 pandai lah tu :P

♥ Anis said...

Iye cik sengih :D. InsyaAllah lama-lama nanti sy biasalah buat .

D i n said...

wahh hebat :) din x reti lgi pakai adobe flash :)

♥ Anis said...

Mane ade hebat, mula-2 pun anis tk reti, tp lma-2 dh fhm sikit-2 :)

Anis Farhana said...

Alaaa jelesnya >.< Cantik sangat. Saya nak guna photoshop pun tak reti :'(

♥ Anis said...

Tkpe, Anis pun camtu :) Lma lama pndai lah guna :D